Ani experiență
+ 0
Clienți mulțumiți
0 %
Analize
+ 0
Rezultate precise
0 %

Misiunea noastră

MedisimPlus este un laborator de analize medicale, o companie preocupată în permanenţă de îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite. Activează pe piaţa de profil din judeţul Vâlcea din anul 2007. În cadrul unităţii lucrează o echipă de profesionişti, cu aparatură de înaltă performanţă, ceea ce certifică şi calitatea analizelor executate. Pentru a afla mai multe detalii despre ce presupune un business din domeniul serviciilor medicale de laborator

Despre noi

Continuu suntem preocupaţi de lărgirea gamei de analize şi, astfel, pe lângă serviciile de bază pe care le oferim şi pe care încercăm să le facem cu responsabilitate, de fiecare dată, dorim să venim cu ceva nou. În acest sens, dezvoltăm relaţii de colaborare şi cu alte laboratoare din ţară şi străinătate. În susţinerea afirmaţiilor mele, vă pot informa că, începând de luna viitoare, vom derula un contract cu laboratorul Genetic Lab din Bucureşti, astfel încât, prin intermediul nostru, populaţia din judeţul Vâlcea să poată beneficia de analize de genetică, analize ceva mai speciale, la preţuri competitive şi de o calitate ireproşabilă. Vom putea face, de exemplu, teste de paternitate, analize de citogenetică şi biologie moleculară şi alte analize specifice. În acest mod, pacienţii vâlceni nu vor mai fi nevoiţi să meargă până în Capitală pentru acest gen de analize de genetică.

 
Chiar și atunci când vine vorba despre timpul copilului tău petrecut în sediul nostru, ne-am asigurat că informațiile vizuale să-i aducă un aport semnificativ bagajului de cunoștiințe!

DETECTOR VENE VIVO 800P

Recoltare de analizecu ajutorul Detectorului de Vene VIVO 800P – aparat care reprezintă vârful de lance în domeniul detectorilor de vene!

Vizitează-ne

Adresă:

Calea lui Traian, nr. 171, bloc 7, parter

Echipa noastră MedisimPlus Râmnicu Vâlcea NORD

Personal medical dedicat și de încredere în laboratoarele noastre!

Dr. Alexandru Dan Ciucă

Medic primar laborator

Dr.Cristian Milai

Medic sef de laborator

Vera Martesciuc

Biolog medical primar ( renatal)

Bogdan Razvan Siteavu

Biolog medical

Iana Amalia Maria

Biolog specialist și RMC

Dobrin Cristina Mihaela

Biolog specialist și RMC

Dana Cățoiu

Asistent medical generalist principal

Irina Stoica

Asistent medical generalist principal

Nadia Știrbu

Contabil

Grațiela Avrinte

Personal TESA

Echipa noastră MedisimPlus Ostroveni

Întotdeauna ne semnăm cu “ Pentru că ne pasă de toți pacienții noștri” iar la baza acestui motto al laboratoarelor noastre de analize medicale stă grija noastră pentru dumneavoastră.

Andreea Iosif

Asistent medical de laborator

Luiza Stanca

Asistent medical principal generalist

Echipa noastră MedisimPlus Drăgășani

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua vero eos et accusam et justo duo.

Bibicu Ștefania Mădălina

Biolog medical

Dr. Tircol Claudia

Medic specialist de laborator

Albarudi Cristina

Biolog medical

Enache Florentina

Asistent medical principal generalist

Branisteanu Mihaela

Asistent medical de laborator

Întotdeauna ne semnăm cu “ Pentru că ne pasă de toți pacienții noștri” iar la baza acestui motto al laboratoarelor noastre de analize medicale stă grija noastră pentru dumneavoastră.

Echipa noastră MedisimPlus Păușești-Măglași

Pentru că ne pasă de pacienții noștri!

Silvia Devolescu

Asistent medical de laborator

Cristina Butusina

Asistent medical principal generalist

Ultimele Noutăți

Rolul Vitaminei D in organism

Vitamina D este una dintre substantele nutritive de care organismul are nevoie pentru a ramane sanatos si pentru a intari sistemul imunitar. Este produsa de organism in mod natural atunci cand pielea este expusa la soare, insa se gaseste, tot…

Sunt vaccinurile o cauză a autismului?

Se presupune adesea că „Bărbierul din Sevilla”, de Beaumarchais, sau celebra „Arie a calomniei” din ope­ra cu acelaşi nume, de Rossini, conţine acel citat atât de familiar în atâtea limbi şi ţări: „Calomniază, calomniază, până la urmă, tot se va…

Cinci mituri despre răceală și gripă

Supa de pui n-are nicio „influenza” în tratarea gripei! Specialiștii de la Harvard Health Publications au atras atenția asupra unor informații greșite, intens popularizate, despre cauzele sau tratamentul răcelii și gripei. 1. Vaccinarea te poate îmbolnăvi Unul dintre cele mai…